YHC Logo 2024 Zwart

Online Course Zonnetraining

Bouw jouw zongevoeligheid op en profiteer van de voordelen die de zon jou en jouw gezondheid biedt.

Online Course Zonnetraining

Bouw jouw zongevoeligheid op en profiteer van de voordelen die de zon jou en jouw gezondheid biedt.

ONTDEK IN 5 STAPPEN

Wat de zon jou en jouw gezondheid te bieden heeft

De belangrijkste (gratis) tool om je gezondheid te optimaliseren is de zon. We zijn inmiddels misschien wat bang geworden, terwijl het mijden van de zon meer risico’s met zich meebrengt dan het verantwoord gebruiken van het licht en de frequenties van de zon. 

De risico’s van de zon zijn van toepassing als je je huid en systeem niet laat wennen. Het is dus van groot belang om je zongevoeligheid op te bouwen om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk kunt profiteren van de voordelen van de zon. 

 

Als je terugdenkt aan onze voor- voor- voorouders waren die veel meer buiten. Zonnebrand bestond niet, huidkanker ook niet. Tegenwoordig zitten we grotendeels binnen, in blauw-/kunstlicht en gaan we op vakantie ineens uren de zon in. Dat we dan verbranden en dat dat risico’s met zich meebrengt, is niet gek. Dat we steeds depressiever worden en de cijfers van overgewicht, schildklierproblemen, energieproblemen, auto-immuunziekten en andere gezondheidsproblemen de pan uit rijzen, ook niet. 

 

De zon is de bron van al dat leeft. We hebben het licht en de Vitamine D heel hard nodig. Sterker nog, we kunnen niet zonder. De zon speelt de hoofdrol in jouw biologische klok en zorgt ervoor dat de juiste hormonen op het juiste moment van de dag worden aangemaakt. Somberheid en vermoeidheid komt niet voor niks veel meer voor in de winter dan in de zomer. Bouw daarom gedurende de lente en zomer aan jouw Vitamine D spiegel waardoor je met meer energie de herfst en winter in gaat.

Inschrijven voor de Online Course Zonnetraining

Investeer eenmalig in de zonnetraining en je kunt je leven lang gebruikmaken van de tips rondom de grootste en belangrijkste gratis tool “de zon” .

In de Online Course Zonnetraining

In onze Online Course Zonnetraining, bestaande uit 5 video’s, leer je alles over zonlicht, haar frequenties en de voordelen van zonlicht en we nemen je stap voor stap mee in het opbouwen van zongevoeligheid. 

  • Leer verantwoord zonnen 
  • Ontdek wat de zon voor jouw gezondheid kan betekenen 
  • Reset je biologische klok
  • Herstel je hormoonbalans
  • Verbeter je slaapkwaliteit
  • Krijg meer energie
  • Verbeter je mentale gezondheid
  • Stop met het slikken van Vitamine-D supplementen 
  • Geen/minder last van zonne-allergie
  • Verminder pigmentvlekken en andere huidklachten

Start meteen de Zonnetraining

Bij aankoop van de Online Course Zonnetraining, ontvang je 50% korting op een lidmaatschap van onze Your Health Club, stuur na aankoop een e-mail naar info@yourhealthconcept.nl voor de korting.

Your Health Concept Academy

Docenten

Thomas
van Doorn

Thomas van Doorn, oprichter van Your Health Concept, is een expert in het behandelen van chronische klachten zonder medicatie.

Hij heeft een unieke benadering ontwikkeld om chronische klachten te behandelen zonder het gebruik van medicatie.

Voordat Thomas zich volledig toelegde op gezondheid, was hij actief op prestatief niveau in de tenniswereld. Deze ervaring stelde hem in staat om een brug te slaan naar topsporters, waardoor hij hen methodes kon aanreiken die specifiek op hun behoeften zijn afgestemd en hen hielp om hun potentieel volledig te benutten.

Als orthomoleculair consulent en met een afgeronde opleiding aan de CHEK Academy, een gerenommeerd instituut voor holistische gezondheid en fitness, beschikt Thomas over een uitgebreide set van vaardigheden en kennis om mensen te begeleiden naar optimale gezondheid. Hij is ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is en streeft ernaar om mensen te helpen hun eigen gezondheid te transformeren.

Naast zijn opleiding en ervaring heeft Thomas zich verdiept in mitochondriale training onder leiding van zijn mentor Dr. Jack Kruse. Dit heeft zijn inzicht in de rol van mitochondriën — de energiecentrales van onze cellen — in het bereiken van optimale gezondheid verder verdiept en verrijkt.

Met een bewezen staat van dienst in het begeleiden van individuen naar een leven vol vitaliteit en welzijn, is Thomas van Doorn toegewijd aan het delen van zijn kennis en expertise om anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. 

Myrlon
van Ravensteijn

Myrlon van Ravensteijn is co-founder van Your Health Concept.

Van oorsprong is ze integraal tandarts en hiernaast heeft ze zich toegelegd op de circadiane biologie.

Dit maakt haar een pionier die traditionele en moderne geneeskundige benaderingen vakkundig integreert.

Myrlon is van mening dat de wetenschap van circadiane en kwantumbiologie sneller aan het opkomen is dat institutionele curricula kunnen bijbenen. Artsen uit de gezondheidszorg zullen ook bekend moeten geraken met deze kennis om zich aan deze paradigmaverschuiving aan te passen.

Zij is van mening dat mensen geen optimale gezondheid kunnen bereiken wanneer zij geen rekening houden met hun lichtomgeving.

Zij richt ze zich op het lichaam als een samenhangend, integraal systeem.

Ze zoekt naar de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen om een meer volledige en kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden.