YHC Logo 2024 Zwart

Online Course Zonnetraining

Bouw jouw zongevoeligheid op en profiteer van de voordelen die de zon jou en jouw gezondheid biedt.

Online Course Zonnetraining

Bouw jouw zongevoeligheid op en profiteer van de voordelen die de zon jou en jouw gezondheid biedt.

ONTDEK IN 5 STAPPEN

Wat de zon jou en jouw gezondheid te bieden heeft

De belangrijkste (gratis) tool om je gezondheid te optimaliseren is de zon. We zijn inmiddels misschien wat bang geworden, terwijl het mijden van de zon meer risico’s met zich meebrengt dan het verantwoord gebruiken van het licht en de frequenties van de zon. 

De risico’s van de zon zijn van toepassing als je je huid en systeem niet laat wennen. Het is dus van groot belang om je zongevoeligheid op te bouwen om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk kunt profiteren van de voordelen van de zon. 

 

Als je terugdenkt aan onze voor- voor- voorouders waren die veel meer buiten. Zonnebrand bestond niet, huidkanker ook niet. Tegenwoordig zitten we grotendeels binnen, in blauw-/kunstlicht en gaan we op vakantie ineens uren de zon in. Dat we dan verbranden en dat dat risico’s met zich meebrengt, is niet gek. Dat we steeds depressiever worden en de cijfers van overgewicht, schildklierproblemen, energieproblemen, auto-immuunziekten en andere gezondheidsproblemen de pan uit rijzen, ook niet. 

 

De zon is de bron van al dat leeft. We hebben het licht en de Vitamine D heel hard nodig. Sterker nog, we kunnen niet zonder. De zon speelt de hoofdrol in jouw biologische klok en zorgt ervoor dat de juiste hormonen op het juiste moment van de dag worden aangemaakt. Somberheid en vermoeidheid komt niet voor niks veel meer voor in de winter dan in de zomer. Bouw daarom gedurende de lente en zomer aan jouw Vitamine D spiegel waardoor je met meer energie de herfst en winter in gaat.

Koop nu de Online Course Zonnetraining

Investeer eenmalig in de zonnetraining en je kunt je leven lang gebruikmaken van de tips rondom de grootste en belangrijkste gratis tool “de zon” .

In de Online Course Zonnetraining

In onze Online Course Zonnetraining, bestaande uit 5 video’s, leer je alles over zonlicht, haar frequenties en de voordelen van zonlicht en we nemen je stap voor stap mee in het opbouwen van zongevoeligheid. 

  • Leer verantwoord zonnen 
  • Ontdek wat de zon voor jouw gezondheid kan betekenen 
  • Reset je biologische klok
  • Herstel je hormoonbalans
  • Verbeter je slaapkwaliteit
  • Krijg meer energie
  • Verbeter je mentale gezondheid
  • Stop met het slikken van Vitamine-D supplementen 
  • Geen/minder last van zonne-allergie
  • Verminder pigmentvlekken en andere huidklachten

Start meteen de Zonnetraining

Bij aankoop van de Online Course Zonnetraining, ontvang je 50% korting op een lidmaatschap van onze Your Health Club, stuur na aankoop een e-mail naar info@yourhealthconcept.nl voor de korting.