YHC Logo 2024 Zwart
Masterclass

Masterclass Schimmelprotocol

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Inloggen om te bekijken
Begin
This training is currently closed

Waar gaat de masterclass over?

In de masterclass over schimmelreiniging wordt uitgebreid ingegaan op de complexiteit en behandeling van schimmelinfecties. We maken onderscheid tussen oppervlakkige schimmelinfecties, die zich aan het oppervlak van de huid bevinden, en diepere infecties, die moeilijker te behandelen zijn. Een belangrijk aspect van de masterclass is het inzicht in de oorzaken en risicofactoren van schimmelinfecties. Factoren zoals medicijngebruik (antibiotica en anticonceptiepillen), stress, slechte voeding, lekkende darmen, alcoholgebruik, slaaptekort en slechte hygiëne kunnen het immuunsysteem verzwakken en de groei van schimmels bevorderen.

De behandeling van schimmelinfecties wordt gepresenteerd als een meerstappenplan, waarbij eerst biofilms worden verwijderd met supplementen zoals Serrapeptase, gevolgd door het gebruik van Kolorex, Oregano olie en andere (natuurlijke) supplementen. Daarnaast wordt het gebruik van fulvinezuur en humus therapie voor darmgezondheid benadrukt. Leefstijlveranderingen, zoals het vermijden van bewerkte producten en suiker, stressbeheersing, voldoende slaap en evenwichtige lichaamsbeweging, worden als cruciaal beschouwd voor preventie en behandeling.

De masterclass benadrukt het belang van tijd en consequente inspanning in de behandeling van schimmelinfecties, vaak tot een jaar lang. Het vinden van de onderliggende oorzaak van symptomen is essentieel voor langdurig succes. Deelnemers leren symptomen van schimmelinfecties te herkennen en het belang van preventieve maatregelen te begrijpen, met een focus op behandeling en levensstijl aanpassingen voor effectieve resultaten.

Wat ga je leren?

  • Hoe kun je aan een schimmelinfectie komen?
  • Wat zijn de symptomen van een schimmelinfectie?
  • Wat kun je aan een schimmelinfectie doen?
  • Welke producten heb je hiervoor nodig?

Training Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/1 stappen