YHC Logo 2024 Zwart
Masterclass

Masterclass Energie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Inloggen om te bekijken
Begin
This training is currently closed

Waar gaat de masterclass over?

De masterclass over energie benadrukt het cruciale belang van energie, met een speciale nadruk op ATP (adenosinetrifosfaat), de universele energiebron in ons lichaam.

We leggen uit dat voldoende energie, voornamelijk afkomstig van zonlicht, essentieel is voor een gezonde levensstijl en welzijn. Zonlicht speelt een sleutelrol in het stimuleren van de ATP-productie in onze cellen, waardoor het de kern vormt van al onze energiebehoeften.

Tevens bespreken we waarom een tekort aan ATP aan de basis kan liggen van diverse gezondheidsklachten. Een gebrek aan energieproductie kan de oorzaak zijn van veel moderne gezondheidsproblemen, aangezien 85 tot 95% van de westerse moderne gezondheidsklachten te wijten zijn aan onvoldoende energieproductie in ons lichaam.

Daarnaast delen we praktische tips en strategieën om de ATP-productie in onze mitochondriën te verbeteren, met als doel jou te informeren over de cruciale rol van ATP en energie in onze gezondheid en hoe we onze energiefabrieken kunnen optimaliseren voor een gezondere levensstijl.

Wat ga je leren?

  • Hoe kun je energie verhogen?
  • Waarom is energie de basis van gezondheid?
  • Wat is ATP?
  • Diepgaande uitleg over fosfaat.

Training Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/1 stappen