YHC Logo 2024 Zwart

Online Course Bio Klok: Reset je bioklok in 6 weken

Voorkom chronische ziektes, verbeter je focus en slaap, breng je hormonen in balans en verhoog je energieniveau! Leer alles over de biologische klok en ontdek wat een goed functionerende bio klok voor jouw gezondheid kan betekenen.

Online Course Bio Klok

Leer alles over de biologische klok en ontdek wat een goed functionerende bio klok voor jouw gezondheid kan betekenen.

Ontdek in 8 modules

Hoe jouw bio klok invloed heeft op jouw gezondheid

Elk systeem, elk orgaan, elke cel en zelfs elke DNA-streng in ons lichaam werkt volgens een interne klok die wordt gesynchroniseerd door onze hoofdklok in de hersenen. Dat is de biologische klok. De biologische klok, en het ritme daarvan, bepaalt de algehele gezondheid van alle organen en systemen in ons lichaam. Dit geldt ook voor de balans van onze hormonen.

Wanneer dit ritme wordt verstoord, ontstaat er een kettingreactie van verstoringen. Dit leidt tot een energietekort en alles in gezondheid is afhankelijk van de hoeveelheid energie. Een gezond individu straalt energie uit, terwijl een ziek individu worstelt met een tekort. 

In onze moderne wereld worden de natuurlijke prikkels die energieproductie stimuleren, steeds meer vervangen door kunstmatige prikkels waarop ons lichaam (nog) niet is aangepast. Deze voortdurende verstoring leidt tot een verminderde energieproductie, met gezondheidsklachten als gevolg. Diabetes type 2, slaapproblemen, huidklachten, darmklachten en zelfs onvruchtbaarheid wortelen in een verstoord bioritme. 

Onze biologische klok wordt aangestuurd door licht. De verschillende frequenties van licht gedurende de dag geven informatie aan onze biologische klok die vervolgens informatie doorspeelt aan alle cellen en processen in ons lichaam. Zonlicht is daarom voorwaardelijk voor gezondheid. Zonder zon geen leven en zonder zon geen ge”zon”dheid. 

Wil jij ook alles leren over de biologische klok en hoe je jouw gezondheid kunt helpen door een goed functionerende hoofdklok? Doe dan onze Online Course Bio Klok. 

Investeer eenmalig in de Online Course Bio Klok en je kunt je leven lang gebruikmaken van de tips die je krijgt om jouw biologische klok te herstellen en daarmee je gezondheid significant verbetert. 

In onze Online Course Bio Klok, bestaande uit 8 video’s, leer je alles over de bioklok, hoe deze werkt, wat het belang is van een goed functionerende biologische klok en we nemen je stap voor stap mee in het herstellen van jouw bioritme.

Zo leer je in deze Online Cursus

  • Wat is de biologische klok en hoe werkt deze klok?
  • Waarom is deze biologische klok zo belangrijk?
  • Welke prikkels zijn van invloed zijn op de bioklok?
  • Wat hebben de bioklok en gezondheid met elkaar te maken?
  • Wat zijn de risico’s en gevolgen van een niet goed functionerende bioklok?
  • Wat is de relatie tussen voeding, eetmomenten en de bioklok?
  • Hoe hebben niet natuurlijke stralingen invloed op de bioklok?
  • Welke producten adviseren wij voor jouw gezondheid en een goed functionerende bioklok?

Koop nu de Online Course Bio Klok

€129,-

€49,-