YHC Logo 2024 wit

Your Health Club

Wijk af van de norm en word onderdeel van de gezondste 1% van Nederland.

Your Health Club

Wijk af van de norm en word onderdeel van de gezondste 1% van Nederland.

Word ONDERDEEL VAN

Your Health Club

Voel je je vaak vermoeid, zelfs na een volledige nachtrust? Heb je moeite om je te concentreren, ook al was je altijd scherp en gefocust? Voel je je futloos, alsof je altijd een paar stappen achter loopt? Dit zijn geen normale gevoelens – ze zijn waarschuwingssignalen van je lichaam.

In Nederland hebben inmiddels 11 miljoen mensen een chronische ziekte, en velen hebben geen idee hoe ze deze ziekten kunnen voorkomen of zelfs omkeren. In plaats daarvan leunen ze op medicatie en vechten constant tegen symptomen. In een tijd waarin we toegang hebben tot meer gezondheidsinformatie dan ooit, zijn we ironisch genoeg zieker dan ooit. 

Bij Your Health Concept, verschuiven we de huidige gezondheidsparadigma’s. Wij geloven dat chronisch ziek zijn niet normaal is, en wij zijn er om je te laten zien hoe je kunt afwijken van de zieke massa.

Your Health Club is een allesomvattend gezondheidsprogramma van 12 maanden dat je helpt om gezonder te leven. In plaats van alleen te focussen op sporten en diëten, kijkt Your Health Club naar het herstellen van jouw hormonen en de biologische klok. Hierbij kijken we verder dan de reguliere gezondheidsadviezen.  Je krijgt niet alleen tips over wat te eten en wanneer, maar ook inzicht in praktische tools en strategieën om optimaal gezond te zijn in een moderne omgeving.

Als lid van Your Health Club maak je deel uit van een unieke tribe. Hier ontmoet je mensen die, net als jij, streven naar een gezonder leven. Deel ervaringen, krijg steun en groei samen. Je krijgt toegang tot masterclasses en leert strategieën die je nergens anders leert. Stel je voor: een leven met meer energie, een sterker immuunsysteem, een strakker lijf, en een mooie huid. Een leven waarin je leert hoe je optimaal gezond kunt worden. Dit is wat je kunt bereiken als lid van de Your Health Club.

Je zult ontdekken hoe het huidige systeem je ziek houdt, waarom voeding niet zo belangrijk is als de gezondheidsgoeroes denken en waarom we ondanks alle moderne technologie toch 11 miljoen chronisch zieken hebben. Je krijgt toegang tot masterclasses van de beste gezondheidsexperts in Nederland en de steun van een gemeenschap van gelijkgestemden die net als jij streven naar optimale gezondheid.

Dit is hét moment om je gezondheid in eigen handen te nemen. Met een jaarlijks lidmaatschap van Your Health Club investeer je in je eigen leven, je eigen welzijn en je eigen toekomst.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de gezondste gemeenschap van Nederland.

PERFECT VOOR JOU

Online Health Club

De gezondste 1% van Nederland

Als lid van Your Health Club, word je onderdeel van een exclusieve groep mensen die gezondheid niet als een toevalstreffer ziet, maar als een weloverwogen keuze.

Bij ons ga je leren wat het betekent om bij de gezondste 1% van Nederland te horen.

Een inspirerende tribe

Binnen Your Health Club vind je gelijkgestemden – mensen die weigeren genoegen te nemen met minder dan optimale gezondheid.

Deze gemeenschap is je steun, je inspiratiebron, en je gezondheidsfamilie.

Masterclasses van pioniers

Bereid je voor op een reeks masterclasses van vooraanstaande gezondheidsexperts.

Van de geheimen van kwantum biologie tot de transformerende kracht van red light therapie, elke sessie is een stap dichter bij jouw optimale gezondheid.

TESTIMONIALS

Samen verhelpen we klachten

Your Health Concept heeft meer dan 350 tevreden klanten. We zijn trots op onze klanttevredenheidsscore van 97%.

INHOUD VAN PROGRAMMA

Waar bestaat de Your Health Club uit?

Bij Your Health Club bieden we je een garantie op het gezondste jaar van jouw leven. Verwacht geen standaard gezondheidsadviezen; wij zijn dé club voor de voorlopers, degenen die durven te verschillen en die streven naar een gezondheid die verder gaat dan het gemiddelde. Ons 12 maanden durende programma is ontworpen voor diegenen die het aandurven om de norm te doorbreken en deel uit te maken van de gezondste 1% van de bevolking.

30 masterclasses

Bereid je voor op 12 maanden van grensverleggende inzichten over onderwerpen als licht, voeding, beweging, grounding en stralingsbescherming. Onze masterclasses worden geleid door experts die de randen van gezondheidswetenschap verkennen.

Een voorproefje van enkele masterclasses:

Duik in de wereld van mondgezondheid en ontdek hoe dit essentiële aspect van welzijn je algehele gezondheid beïnvloedt.

Deze masterclass biedt inzichten in het leggen van een sterke gezondheidsbasis voor de allerjongsten.

Leer hoe een goed functionerende biologische klok de meest vergeten en onderschatte factor is voor gezondheid.

Breek met conventionele diëten en ontdek een duurzamere benadering van gewichtsverlies.

Leer hoe je je omgeving kunt aanpassen om je gezondheid positief te beïnvloeden met praktische tools en hacks.

Ontdek de impact van trauma op de gezondheid en leer strategieën voor effectieve genezing en beheer.

Deze masterclasses zijn slechts een glimp van wat we te bieden hebben. Met onderwerpen die variëren van ‘Energie’ tot ‘Dopamine’, en van ‘Diabetes Type 2’ tot ‘Slaap’, is elke masterclass zorgvuldig samengesteld om je kennis te verdiepen en je vaardigheden te verbeteren op elk gebied van gezondheid en welzijn.

E-book voeding

Als onderdeel van je lidmaatschap bij Your Health Club krijg je toegang tot een speciaal samengesteld e-kookboek. Dit is geen gewoon kookboek; het is een zorgvuldig ontworpen collectie van seizoensgebonden recepten.

Een gids die je helpt je biologische klok te synchroniseren en te onderhouden door middel van voeding, aangepast aan de seizoenen. Elk recept in het e-book is zorgvuldig geselecteerd om niet alleen te voorzien in voedingsbehoeften, maar ook om je circadiaans ritme te ondersteunen.

Verder leer je hoe verschillende voedingsmiddelen en hun voedingsstoffen invloed hebben op je lichaam gedurende de verschillende seizoenen en hoe je dit kunt gebruiken om je energieniveaus en slaapkwaliteit te verbeteren. 

Naast recepten bevat het e-book ook tips en adviezen om je biologische klok te ondersteunen door middel van levensstijlkeuzes, zoals slaapgewoonten en blootstelling aan (zon)licht.

Meer meer

En nog zoveel meer!

Wekelijkse challenges

Bij Your Health Club gaat het niet alleen om het opdoen van kennis, maar ook om het in de praktijk brengen van wat je leert. Daarom introduceren we wekelijkse challenges die speciaal zijn ontworpen om je voortdurend te motiveren en uit te dagen in je gezondheidsreis. Deze challenges zijn een kernonderdeel van het programma, waarbij je niet alleen verantwoordelijk wordt gehouden door onze experts, maar ook door de rest van de groep. Hier ga je leren wat het betekent om bij de gezondste 1% van Nederland te horen.

Stel je vragen in de community

Profiteer van de gedeelde kennis en ervaringen van een gemeenschap die bestaat uit gezondheidsexperts en leden met vergelijkbare interesses en uitdagingen.

Dit is je kans om persoonlijke vragen te stellen, advies in te winnen en diepgaande inzichten te krijgen over jouw specifieke gezondheidsvragen. 

Voel je gesteund en gemotiveerd door de positieve en bemoedigende sfeer binnen onze community.

Schimmel protocol

In de Your Health Club vind je een allesomvattende strategie, speciaal ontwikkeld om jou te helpen bij het herkennen, behandelen en voorkomen van schimmelinfecties.

Dit plan biedt je de middelen en kennis om effectief actie te ondernemen tegen schimmelgerelateerde gezondheidsproblemen.

Tools & hacks gids

Je ontvangt een overzicht van Tools & hacks om je te helpen bij het aanbrengen van kleine, maar impactvolle veranderingen in je dagelijkse leven, die een grote rol spelen in het bevorderen van je gezondheid.

Dit overzicht is jouw startpunt voor het maken van slimme, gezondheidsondersteunende aanpassingen in je dagelijks leven. Met de hulpmiddelen en kennis uit de Your Health Club gids, kun je actieve stappen zetten naar een gezondere levensstijl, zowel thuis als op het werk.

Checklist gezondheid

Een praktische checklist om te beoordelen hoe goed jouw biologische klok functioneert. Deze checklist helpt je te identificeren of je circadiaanse ritme – je natuurlijke slaap-waakcyclus – in harmonie is met je dagelijkse routines en levensstijl. Met eenvoudige vragen en observatiepunten krijg je snel inzicht in aspecten zoals slaapkwaliteit, energieniveaus gedurende de dag en algemeen welzijn, waardoor je kunt bepalen of je biologische klok goed loopt.

Exclusieve toegang

We organiseren regelmatig events die gericht zijn op verschillende aspecten van gezondheid. Als lid krijg je exclusieve toegang tot deze events, vaak tegen een gereduceerd tarief of zelfs gratis.

Deze events variëren van workshops en seminars tot interactieve gezondheids- en wellnessactiviteiten, geleid door onze experts.

Dit is nog niet alles

Je krijgt maar liefst 3 bonussen erbij

10 weken online programma – De biologische klok

In de hedendaagse ratrace van gezondheidstrends en snelle oplossingen is er een element dat over het hoofd wordt gezien: de biologische klok.

Deze onzichtbare dirigent van ons welzijn wordt vaak afgedaan als bijzaak, terwijl het in werkelijkheid de spil is waar onze gezondheid om draait. De harde waarheid is dat de meeste chronische aandoeningen hun wortels hebben in de verwaarlozing van dit fundamentele ritme. 

We leven alsof we onoverwinnelijk zijn, negeren de signalen van ons lichaam en drukken ons circadiaanse ritme de kop in met kunstlicht, laat eten en stress. Het resultaat? Een epidemie van chronische ziekten. Obesitas, diabetes, hartziekten – het zijn niet alleen levensstijlziekten; het zijn symptomen van een dieper, genegeerd probleem: onze verstoorde biologische klokken.

Het is meer dan een programma; het is een stap naar een gezonder, evenwichtiger en energieker leven. Door je circadiaanse ritme te begrijpen en te beheren, zet je een belangrijke stap naar het verbeteren van je gezondheid en hopelijk van de mensen om hen heen.

Exclusieve coachingsessie

12 maanden lang 1x per maand krijg je direct toegang tot onze gezondheidsexperts. Een exclusieve Q&A van 90 minuten met onze experts waar je al je persoonlijke vragen kunt stellen.

Dit is je kans om persoonlijke vragen te stellen, advies in te winnen en diepgaande inzichten te krijgen over jouw specifieke gezondheidsvragen.

Of het nu gaat om voedingsadvies, welzijnsvragen of andere gezondheidsgerelateerde onderwerpen, onze experts staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden op je pad naar optimale gezondheid.

Deze sessies gaan verder dan oppervlakkige informatie; verwacht diepgaande inzichten en geavanceerde kennis die je nergens anders vindt.

E-book over afvallen

In de zoektocht naar gewichtsverlies is er een hardnekkig misverstand dat veel mensen parten speelt: het idee dat afvallen alleen draait om de eenvoudige vergelijking van ‘calorieën in, calorieën uit’. Deze overgesimplificeerde kijk op gewichtsverlies negeert de complexiteit van het menselijk lichaam en hoe verschillende factoren bijdragen aan effectief en gezond afvallen.

Wanneer het aankomt op afvallen, is er een fundamentele factor die vaak over het hoofd wordt gezien: de biologische klok. Veel mensen richten zich op diëten en sporten, maar negeren hoe hun circadiaans ritme – de interne klok die onze slaap-waakcyclus en andere lichaamsprocessen reguleert – een cruciale rol speelt in effectief gewichtsbeheer. Je biologische klok beïnvloedt je metabolisme. Een goed gesynchroniseerd ritme kan helpen bij een efficiënter metabolisme, wat essentieel is voor gewichtsverlies. De timing van je maaltijden, in overeenstemming met je circadiaans ritme, speelt een rol in hormonale balans. Hormonen zoals ghreline en leptine, die honger en verzadiging reguleren, worden beïnvloed door je slaap-waakcyclus.

Basis

Standaard abonnement

66
per maand
 • 10 masterclasses van het online programma
 • Toegang tot alle 10 masterclasses van het online programma.

 • 26 gezondheidschallenges om de gezondste versie van jezelf te worden.
 • 26 gezondheidschallenges om de gezondste versie van jezelf te worden.

 • Maandelijks een groepscoaching & Q&A met Thomas
 • Elke maand een groepscoaching & Q&A met Thomas waarin je al jouw vragen kunt stellen over gezondheid. 

 • Toegang tot de community
 • Toegang tot de community: een groep van gelijkgestemde afwijkers die elkaar online helpen, motiveren en samen groeien. Dit zijn allemaal mensen die streven naar optimale gezondheid en ernaar verlangen de beste versie van zichzelf te worden.

Premium

Toegang tot alle lesprogramma's

750
voor een jaar
 • 30 masterclasses van het online programma
 • Toegang tot alle 30 masterclasses van het online programma waardoor je informatie en oplossingen vindt over alle type gezondheidsklachten. 

 • 26 gezondheidschallenges om de gezondste versie van jezelf te worden
 • 26 gezondheidschallenges om de gezondste versie van jezelf te worden.

 • Maandelijks een groepscoaching & Q&A met Thomas & Myrlon
 • Elke maand een groepscoaching & Q&A met Thomas & Myrlon waarin je al jouw vragen kunt stellen over gezondheid. 

 • Toegang tot de community
 • Toegang tot de community: een groep van gelijkgestemde afwijkers die elkaar online helpen, motiveren en samen groeien. Dit zijn allemaal mensen die streven naar optimale gezondheid en ernaar verlangen de beste versie van zichzelf te worden.

 • Schimmel- en huidinfecties protocollen
 • Protocollen die we gebruiken bij onze patiënten om schimmel- en huidinfecties te behandelen. Als je vaak last hebt van vermoeidheid of ‘hersenmist’, kan het zijn dat je onbewust hieraan lijdt.

 • Gezonde recepten en e-books voor meer energie
 • Gezonde recepten en e-books voor meer energie en die je biologische klok ondersteunen.

AANBEVOLEN
Your Health CLUB

Docenten

Thomas
van Doorn

Thomas van Doorn, oprichter van Your Health Concept, is een expert in het behandelen van chronische klachten zonder medicatie.

Hij heeft een unieke benadering ontwikkeld om chronische klachten te behandelen zonder het gebruik van medicatie.

Voordat Thomas zich volledig toelegde op gezondheid, was hij actief op prestatief niveau in de tenniswereld. Deze ervaring stelde hem in staat om een brug te slaan naar topsporters, waardoor hij hen methodes kon aanreiken die specifiek op hun behoeften zijn afgestemd en hen hielp om hun potentieel volledig te benutten.

Als orthomoleculair consulent en met een afgeronde opleiding aan de CHEK Academy, een gerenommeerd instituut voor holistische gezondheid en fitness, beschikt Thomas over een uitgebreide set van vaardigheden en kennis om mensen te begeleiden naar optimale gezondheid. Hij is ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is en streeft ernaar om mensen te helpen hun eigen gezondheid te transformeren.

Naast zijn opleiding en ervaring heeft Thomas zich verdiept in mitochondriale training onder leiding van zijn mentor Dr. Jack Kruse. Dit heeft zijn inzicht in de rol van mitochondriën — de energiecentrales van onze cellen — in het bereiken van optimale gezondheid verder verdiept en verrijkt.

Met een bewezen staat van dienst in het begeleiden van individuen naar een leven vol vitaliteit en welzijn, is Thomas van Doorn toegewijd aan het delen van zijn kennis en expertise om anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. 

Myrlon
van Ravensteijn

Myrlon van Ravensteijn is co-founder van Your Health Concept.

Van oorsprong is ze integraal tandarts en hiernaast heeft ze zich toegelegd op de circadiane biologie.

Dit maakt haar een pionier die traditionele en moderne geneeskundige benaderingen vakkundig integreert.

Myrlon is van mening dat de wetenschap van circadiane en kwantumbiologie sneller aan het opkomen is dat institutionele curricula kunnen bijbenen. Artsen uit de gezondheidszorg zullen ook bekend moeten geraken met deze kennis om zich aan deze paradigmaverschuiving aan te passen.

Zij is van mening dat mensen geen optimale gezondheid kunnen bereiken wanneer zij geen rekening houden met hun lichtomgeving.

Zij richt ze zich op het lichaam als een samenhangend, integraal systeem.

Ze zoekt naar de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen om een meer volledige en kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden.