Inschrijven Academy

Schrijf je in voor onze Academy

Reserveer een plek voor de Your Health Academy die start op 16 februari 2024.

Inschrijven voor Your Health Academy

De Your Health Academy gaat wederom van start op 29 maart 2024. De totale kosten van de opleiding zijn voor een traject van 12 maanden. Om de kosten te spreiden is het mogelijk om in 3 termijnen te betalen, daarnaast kunt u ook eerst een gratis informatiegesprek met Thomas van Doorn aanvragen of een plek reserveren voor de opleiding. Uw inschrijving voor de opleiding is pas verzekerd vanaf het moment dat de eerste termijnbetaling is voldaan. Vol = vol, dus wacht niet te lang!

RESERVEREN

Indien u nog niet zeker bent van definitieve inschrijving, kunt u een plek reserveren op de lijst. Mensen die zich direct inschrijven gaan voor, vol is vol helaas. We willen de kwaliteit van de opleiding waarborgen door het aantal deelnemers te beperken. Dus wees er snel bij.

DIRECT INSCHRIJVEN

U kunt zich meteen verzekeren van een plaats in onze Your Health Academy. Indien u minimaal de eerste termijnbetaling voldoet weet u zeker dat u gaat starten aan de opleiding.

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

Dit betreft slechts de eerste betaling voor de Your Health Academy. U ontvangt tijdens de opleiding een verzoek voor de 2e en 3e betaling. 

VOLLEDIG

Dit betreft de volledige betaling voor de Your Health Academy. U ontvangt tijdens de opleiding geen extra betalingsverzoeken meer.