YHC Logo 2024 wit

Verlies 8 kilo in 12 weken

In 12 weken richten we ons op het herstellen van hormonale balans, het synchroniseren van je biologische klok, en het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel. 

Gezond afvallen

Zeg vaarwel tegen het jojo-effect.

De traditionele benadering van afvallen, die vaak draait om het principe van ‘calorieën in, calorieën uit’, houdt onvoldoende rekening met hoe complex ons lichaam werkt. Dit soort programma’s focussen op het verminderen van calorie-inname en/of het verhogen van calorieverbruik door lichamelijke activiteit, maar negeren vaak cruciale biologische processen die een grote rol spelen in gewichtsbeheer.

Ons 12-weken programma gaat verder dan het tellen van calorieën en het beperken van voedselgroepen en is ontworpen om de hormonale balans te herstellen, de biologische klok te synchroniseren, en de bloedsuikerspiegel te stabiliseren

Deze aanpak erkent dat gewichtsverlies niet alleen een kwestie is van minder eten, maar ook van het begrijpen en aanpassen aan de interne mechanismen van ons lichaam.

In essentie gaat het om het herstellen van de natuurlijke balans in je lichaam. We begrijpen dat overgewicht en moeite met afvallen vaak symptomen zijn van diepere problemen zoals leptineresistentie. 

Leptine is  het ‘verzadigingshormoon’ en reguleert je hongergevoel en energiebalans. Geproduceerd door vetcellen, vertelt het je hersenen wanneer je genoeg hebt gegeten en beheert het je energieverbruik.

Echter, als deze boodschapper genegeerd wordt, ontstaat leptineresistentie, vaak een probleem bij mensen met overgewicht. Dit leidt tot constante honger, een sterke trek in koolhydraten, en overeten, resulterend in gewichtstoename.

Andere veelvoorkomende klachten bij verstoorde leptinespiegels zijn chronische vermoeidheid, overgewicht, darm- en huidklachten, onregelmatige cycli, gewrichtspijn en een laag libido. 

Bovendien heeft chronische stress een significante impact op gewichtstoename doordat bij chronische stress de productie van cortisol verhoogd wordt

Cortisol staat bekend als het ‘stresshormoon’. Wanneer de cortisolspiegels verhoogd zijn, kan dit leiden tot extra vetopslag. Het kan ook een verstoord hongergevoel veroorzaken. Deze hoge cortisolniveaus maken het afvallen moeilijker.

Leptineresistentie aanpakken en stress managen betekent meer dan alleen afvallen; het gaat om het herstellen van balans in je lichaam. Door de signalen van leptine correct te interpreteren en stressniveaus te beheersen, kan je lichaam terugkeren naar een gezondere staat. Dit pad leidt niet alleen naar een slanker, maar ook een gezonder en evenwichtiger leven. 

PERFECT VOOR JOU

Wat kun je verwachten?

Overwin je eetbuien

Je hoeft jezelf niet uit te hongeren om af te vallen. We focussen op voedzaam eten dat voldoening geeft en je energieniveau op peil houdt, terwijl we je helpen bij het afvallen. Dit betekent dat je kunt genieten van heerlijke, voedzame maaltijden die je lichaam voeden in plaats van strikte caloriebeperkingen.

Geen
jojo-effect

Veel traditionele diëten leiden tot het beruchte jojo-effect, waarbij je na het dieet weer aankomt. Ons programma is ontworpen om dit te voorkomen. Door je hormonale balans te herstellen, je bioritme te synchroniseren en je bloedsuikerspiegel te stabiliseren, streven we naar langdurige resultaten. Dit zorgt voor een blijvend gezond gewicht, zonder de frustratie van terugkerend gewichttoename.

Verbeterde gezondheid

Naast gewichtsverlies, heeft ons programma een positieve impact op je algehele gezondheid en welzijn. Door het verbeteren van je dieet en levensstijl, heb je meer energie, betere slaap, verminderde stressniveaus en een verhoogd algemeen gevoel van welzijn. Dit alles draagt bij aan een gelukkiger en gezonder leven, waarbij gewichtsverlies een natuurlijk gevolg is. 

Na het volgen van het traject:

 • Ben je kilo’s afgevallen.
 • Behoren emotie-eten en cravings tot de verleden tijd.
 • Heb je een eigen basis eetpatroon waar je je hele leven mee vooruit kan.
 • Herken je jouw valkuilen en heb je nieuwe gewoontes ontwikkeld die maken dat je slank blijft.
 • Is jouw gewichtsverlies blijvend, doordat je een gezondere leefstijl hebt ontwikkeld.
 • Heb je meer energie dan ooit.
 • Is jouw slaapkwaliteit verbeterd. 
 • Is jouw libido verhoogd.
 • Is zowel jouw biologisch klok als jouw hormonale balans hersteld.

Tussentijds resultaat na 7 weken:

Inhoud programma

Ons unieke 12-weken programma is zorgvuldig ontworpen om je niet alleen te helpen bij het afvallen, maar ook om een blijvende verandering in je levensstijl te bewerkstelligen. Hier is hoe jouw reis eruit zal zien:

Inschrijven voor het afvallen traject

Het traject gaat van start op 27 juni 2024.

De totale kosten van het traject bedragen €397,- 

Om de kosten te spreiden, is het mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Je inschrijving voor het traject is pas verzekerd vanaf het moment dat de eerste termijnbetaling is voldaan. Vol = vol, dus wacht niet te lang!

Oorspronkelijke prijs was: €794,00.Huidige prijs is: €397,00.

Zo helpen wij jou om af te vallen

 • Een uitgebreide intake om je te leren kennen en je doelen te inventariseren. 
 • Je krijgt volledige ondersteuning om je doelen te behalen. Je staat er niet alleen voor! 
 • Daarnaast heb je in totaal 5 live sessies met Q&A met Thomas of Myrlon. 
 • De beroemde Leptine Reset.
 • We herstellen je biologische klok.
 • We helpen je van leptineresistentie af, wat jouw weerhoudt van gewichtsverlies.
 • We gaan je anders leren denken. 
 • Wekelijks de nodige informatie, tips en challenges. 
 • Jij weet welke momenten van eten het meeste invloed hebben op jouw lichaam. 
 • Jij maakt deel uit van een groeiende groep gelijkgestemden. 
 • De juiste informatie in een verwarrende wereld vol hypes en zogenaamde experts.
 • Tips om beter en dieper te slapen. 
 • Cortisol Reset. 
 • Je wordt niet zomaar losgelaten, maar krijgt intensieve ondersteuning
 • Jij gaat lekkerder in je vel zitten en je fitter voelen
 • E-book voeding
 • 15% korting op lidmaatschap van ons jaarprogramma Your Health Club.
Your Health Concept Academy

Docenten

Thomas
van Doorn

Thomas van Doorn, oprichter van Your Health Concept, is een expert in het behandelen van chronische klachten zonder medicatie.

Hij heeft een unieke benadering ontwikkeld om chronische klachten te behandelen zonder het gebruik van medicatie.

Voordat Thomas zich volledig toelegde op gezondheid, was hij actief op prestatief niveau in de tenniswereld. Deze ervaring stelde hem in staat om een brug te slaan naar topsporters, waardoor hij hen methodes kon aanreiken die specifiek op hun behoeften zijn afgestemd en hen hielp om hun potentieel volledig te benutten.

Als orthomoleculair consulent en met een afgeronde opleiding aan de CHEK Academy, een gerenommeerd instituut voor holistische gezondheid en fitness, beschikt Thomas over een uitgebreide set van vaardigheden en kennis om mensen te begeleiden naar optimale gezondheid. Hij is ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is en streeft ernaar om mensen te helpen hun eigen gezondheid te transformeren.

Naast zijn opleiding en ervaring heeft Thomas zich verdiept in mitochondriale training onder leiding van zijn mentor Dr. Jack Kruse. Dit heeft zijn inzicht in de rol van mitochondriën — de energiecentrales van onze cellen — in het bereiken van optimale gezondheid verder verdiept en verrijkt.

Met een bewezen staat van dienst in het begeleiden van individuen naar een leven vol vitaliteit en welzijn, is Thomas van Doorn toegewijd aan het delen van zijn kennis en expertise om anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. 

Myrlon
van Ravensteijn

Myrlon van Ravensteijn is co-founder van Your Health Concept.

Van oorsprong is ze integraal tandarts en hiernaast heeft ze zich toegelegd op de circadiane biologie.

Dit maakt haar een pionier die traditionele en moderne geneeskundige benaderingen vakkundig integreert.

Myrlon is van mening dat de wetenschap van circadiane en kwantumbiologie sneller aan het opkomen is dat institutionele curricula kunnen bijbenen. Artsen uit de gezondheidszorg zullen ook bekend moeten geraken met deze kennis om zich aan deze paradigmaverschuiving aan te passen.

Zij is van mening dat mensen geen optimale gezondheid kunnen bereiken wanneer zij geen rekening houden met hun lichtomgeving.

Zij richt ze zich op het lichaam als een samenhangend, integraal systeem.

Ze zoekt naar de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen om een meer volledige en kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden.