YHC Logo 2024 wit
ONZE PRODUCTEN

Aanbod

Your Health Concept biedt diverse (product)categorieën aan om te werken aan gezondheid vanuit kwantum biologie en natuurkunde.

Alle 1 op 1 consulten starten met een Intake.

CONSULTEN

1 op 1

Bekijk de intro!

Behandelwijze

Your Health Concept staat voor uitgebreide gezondheidsanalyses, persoonlijke intensieve coaching en een holistische zienswijze. Dit laatste wil zeggen dat gezondheidsklachten bij ons in verband worden gebracht met de algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid.

U kunt bij ons terecht kunt voor de behandeling van zeer uiteenlopende klachten.

We zijn dichter dan ooit bij het vinden van oorzaken van ziekten. De wetenschap heeft aangetoond dat verstoringen van de biologische klok tot een breed scala aan gezondheidsproblemen kunnen leiden. Verstoringen van de biologische klok en mitochondriale dysfunctie ontstaan als gevolg van niet-natuurlijke invloeden vanuit de moderne samenleving. Denk hierbij aan invloeden van kunstlicht, levensstijl, stress, shift-work en voeding. 

Onze aanpak richt zich op het verbeteren van de leefstijl en het herstellen van de biologische klok om de oorzaak van de gezondheidsklachten aan te pakken en zo tot vermindering van klachten of volledig herstel te komen.

Door gebruik te maken van diagnostische testen zoals uitgebreid bloedonderzoek, faecesonderzoek en voedselintolerantietesten wordt er een duidelijk beeld verkregen van de huidige situatie. Het verzamelen van deze informatie stelt ons in staat om een specifiek en persoonlijk therapeutisch traject te ontwikkelen.

Om het gewenste resultaat te behalen is inzet en therapietrouwheid van de cliënt essentieel.

SCHRIJF JE IN

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct & gratis de Your Health Concept Seizoenswijzer.