YHC Logo 2024 wit
tijd en aandacht voor

Jouw Gezondheid

ONZE PRODUCTEN

Aanbod

Your Health Concept biedt 5 (product)categorieën aan om te werken aan gezondheid: 1 op 1 behandeltrajecten, Your Health Club, Your Health Academy voor zorgprofessionals en inspiratie (gratis). Tevens zijn sommige losse producten uit een uitgebreidere module los verkrijgbaar in onze shop. Aangezien al onze producten maatwerk zijn, passend voor jouw individuele situatie, beginnen al onze trajecten met een intakeconsult. 

CONSULTEN

1 op 1

Elk individu heeft de behoefte aan een eigen persoonlijke oplossing. Om je goed te kunnen behandelen werken we daarom altijd vanuit een intakeconsult. Hierna adviseren wij je een persoonlijk behandeltraject zoals een Zwangerschap consult of een Optimalisatie consult . Benieuwd wat we voor jouw gezondheid kunnen betekenen?

YOUR HEALTH

Academy

Onze academy is bedoeld voor zorgprofessionals. Meer informatie is te vinden op onze specifieke Academy pagina.

YOUR HEALTH

Club

Your Health Club is een online omgeving voor gelijkgestemden op het gebied van gezondheid, met challenges, kennismodules en tips & tricks.

YOUR HEALTH

Inspiratie

We zijn op een missie om mensen te overtuigen vanuit kwantum biologie aan hun gezondheid te werken. We delen daarom onze kennis en visie in onder andere blogs, nieuwsbrieven en podcasts.

ONLINE

Shop

Indien je behoefte hebt aan een los onderdeel uit een uitgebreidere module, bijvoorbeeld een masterclass, kijk dan in onze online Shop.

Bekijk de intro!

Behandelwijze

Your Health Concept staat voor uitgebreide gezondheidsanalyses, persoonlijke intensieve coaching en een holistische zienswijze. Dit laatste wil zeggen dat gezondheidsklachten bij ons in verband worden gebracht met de algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid.

U kunt bij ons terecht kunt voor de behandeling van zeer uiteenlopende klachten.

We zijn dichter dan ooit bij het vinden van oorzaken van ziekten. De wetenschap heeft aangetoond dat verstoringen van de biologische klok tot een breed scala aan gezondheidsproblemen kunnen leiden. Verstoringen van de biologische klok en mitochondriale dysfunctie ontstaan als gevolg van niet-natuurlijke invloeden vanuit de moderne samenleving. Denk hierbij aan invloeden van kunstlicht, levensstijl, stress, shift-work en voeding. 

Onze aanpak richt zich op het verbeteren van de leefstijl en het herstellen van de biologische klok om de oorzaak van de gezondheidsklachten aan te pakken en zo tot vermindering van klachten of volledig herstel te komen.

Door gebruik te maken van diagnostische testen zoals uitgebreid bloedonderzoek, faecesonderzoek en voedselintolerantietesten wordt er een duidelijk beeld verkregen van de huidige situatie. Het verzamelen van deze informatie stelt ons in staat om een specifiek en persoonlijk therapeutisch traject te ontwikkelen.

Om het gewenste resultaat te behalen is inzet en therapietrouwheid van de cliënt essentieel.